“Online marktplaats zet circulaire beweging in gang”

By 3 september 2018Nieuws

Terra-Trans ontwikkelt online platform voor Nederland en België

“Onze online marktplaats is het hart van ons bedrijf. Hier maken we aanbod en vraag van onze relaties zichtbaar. Maar ook zorgen we voor handel. We verbinden vraag en aanbod door ons netwerk in te schakelen en door mee te denken over oplossingen. Ons doel is een circulaire beweging op gang te brengen en zo meerwaarde te creëren voor ons netwerk”, aldus de Stephan Kuijken, commercieel manager Nederland.

“De marktplaats is nu goed gevuld. Maar we zijn altijd op zoek naar nieuwe stromen. Hoe meer partijen we presenteren, hoe groter de kans op een ‘match’. We nodigen iedereen uit om vraag en aanbod aan te melden. Grote partijen zand, klei, reststromen en granulaat; we delen het graag met ons netwerk.”

Wekelijkse groei van bezoekers
“De afgelopen maand stijgt het aantal bezoekers van onze online marktplaats spectaculair. Het sterkt ons in de overtuiging dat er behoefte is aan een platform dat aanbod en vraag zichtbaar maakt én handel stimuleert. Zo bieden we meerwaarde aan iedereen in ons netwerk in Nederland en België.”

Grensoverschrijdend
“Grensoverschrijdend werken tussen België en Nederland is onze ‘extra’ toegevoegde waarde. Wij zijn een Belgisch/Nederlands bedrijf met kennis van lokale markten en ruime ervaring met handel tussen de twee landen. Zo creëren we nieuwe kansen en vergroten we de markt voor de afzet van grond- en reststromen.”

Wil je meer weten over Terra-Trans en de online marktplaats?

Neem dan contact op met:
Stephan Kuijken (Nederland) + 31 6 316 393 05
Herman Backaert (België) +32 472 562 426
info@terra-trans.eu